FAQ

Svaret på dom vanligaste frågorna

FAQ

Frågestund med ContentCreative

Här har vi samlat svaret på våra vanligaste frågor, är inte din fråga med?
Kontakta oss så svarar vi på den!

Vi har ingen bindningstid, du kan när som helst säga upp ditt abonnemang. Har du påbörjat en månad så kommer abonnemanget löpa månaden ut.

Nej, timmarna är begränsat månadsvis.

I slutet av varje månad bokar din kontaktperson in ett avstämningsmöte med dig och går igenom resultat och bollar idéer inför kommande månad. Där kan ni tillsammans komma fram till fördelningen av nästa månad om vilka tjänster som ska läggas tid på.

Paket kan man byta månadsvis om man känner att man vill öka eller minska marknadsföringen. Detta görs enklast på ett avstämningsmöte som du har varje månad med din kontaktperson.

Absolut! Vill ni lägga till extra timmar på tjänsterna i en eller flera månader så tar vi en timkostnad på 720kr ex.moms.

Vi hjälper dig välja storlek på ditt paket genom att ställa frågor om din verksamhet och vad du vill åstadkomma. Kontakta oss eller besök fliken ”hur fungerar det?” för att komma igång.

Självklart, vi är flexibla! Kontakta oss direkt eller meddela oss på ett avstämningsmötet när och hur länge du vill pausa ditt abonnemang.

Nejdå, vi utför även våra tjänster utan abonnemang. Timkostnaden är då 720kr ex.moms.

Vi kan både ersätta och jobba med en marknadsavdelning ifall de behövs extra resurser som vi kan stötta med.

Marketing as a Service (MaaS) innebär att företag outsourcar sin marknadsföring till externa leverantörer som erbjuder strategisk planering, innehållsproduktion, kampanjhantering och dataanalys. Det ger tillgång till expertis och verktyg på en flexibel och skalbar basis, vilket kan leda till kostnadsbesparingar och effektivare marknadsföringsinsatser.

FAQ

Har du frågor eller vill påbörja din digitala resa?

Kontakta gärna oss för att lära dig mer om de tjänster som tillhandahålls av oss och flera erbjudanden för ditt företag!